Helseoversikt forsterker 📈

Mye spennende er på gang. Vi er glad for at vi har utvidet teamet med to strålende ressurser for å styrke oss i den spennende reisen vi er på. Velkommen, Nils og Marie Therese!

Nils M. Otterstad startet hos Helseoversikt rett før sommeren, og er ansatt som Markeds- og kommunikasjonssjef. Marie Therese Shortt er ansatt som UX Design Lead og starter hos Helseoversikt 1. september.

-Helseoversikt har fått bra fotfeste i det norske markedet der vi skal være ledende innen helsekompetanse. Samtidig er tiden moden for å ekspandere videre ut internasjonalt. Vi styrker derfor staben med nøkkelkompetanse innen markedskommunikasjon og UX design, sier Peter Gulliksen, CEO i Helseoversikt.

Helseoversikt har de siste årene bygget seg opp i det norske markedet innen digital helse. Selskapet har utviklet en skalerbar teknologiplattform som utruster helsetjenesten med digitale verktøy for å utdanne og istandsette pasienter til bedre ta vare på egen helse.

 

Gode brukeropplevelser i fokus

- Helseoversikt gir meg en unik mulighet til å være med på deres utvikling innen digital helse. Jeg ser en stor mulighet til å bidra med kreative løsninger som tilrettelegger brukernes opplevelse og tilgang på riktig helseinformasjon, sier Marie Therese Shortt.

Hun har jobbet som freelancer innen grafisk og multimedia design i 15år, som foreleser innen digitalt design og markedsføring, og mer nylig som forsker innen kreativ pandemikommunikasjon i COVCOM prosjektet ved Universitetet i Stavanger. Hun driver også CulturePro.ie, en digital treningsplattform for bedrifters interkulturelle kommunikasjon.

Marie Therese Shortt, UX Design Lead hos Helseoversikt

Merkevarebygging og vekst

- Jeg er glad for å kunne bli en del av teamet til Helseoversikt. Selskapet har god vekst i Norge, og de skal ut på en spennende og inspirerende reise internasjonalt med ny merkevare, sier Nils Otterstad.

Han har jobbet som konsulent og freelance innen marked og kommunikasjon de siste årene, og var også tidligere informasjonssjef i legemiddelfirmaet, Abbott Norge.

- Både Shortt og Otterstad bidrar med sin allsidige erfaring og kompetanse, og vi er stolte av å ha de ombord. Nå ser vi framover og gleder oss til å ta fatt på høstens oppgaver, avslutter Gulliksen.

Nils Otterstad, Markeds- og kommunikasjonssjef hos Helseoversikt


Om Helseoversikt


Helseoversikt tilbyr viktig og riktig helseinformasjon samlet på ett sted. Ved hjelp av ledende teknologi CareFeed®, tilpasser Helseoversikt innhold og verktøy til riktig tid - slik at mottakeren utrustes til å ta gode helsevalg for seg selv eller den man er glad i, samt bidrar til effektivt tidsbruk for helsepersonell og helseforetak.


Helseoversikt forbedrer folkehelsen ved hjelp av nyskapende helse- og læringsteknologi. Vi har utviklet en skalerbar plattform som utruster helsetjenesten med digitale verktøy for å utdanne og istandsette pasienter til bedre ta vare på egen helse. Kjernen i plattformen er utviklet for å støtte mange ulike brukergrupper og for å understøtte en internasjonal ekspansjon.


Selskapet lanserte plattformen høsten 2019, og har i dag over 130.000 brukere og samarbeide med over 100 kommuner i Norge.

 
Alexander ReinPresse, HR